Top

Gratis proefles aanvragen

Een proefles is de beste manier om kennis te maken met het leren rijden bij Rijschool Xamen. Naar aanleiding van je proefles kan jij ervoor kiezen om wel of niet verder te gaan met ons.

Deze proefles is gratis indien je besluit om een lespakket af te nemen of door te blijven willen lessen bij onze rijschool.

 

Wat kun je verwachten bij een gratis proefles?

Bij het behalen van het rijbewijs is het belangrijk dat er een klik is tussen rij-instructeur en de leerling. Zo voel jij je op je gemak en zal het er uiteindelijk toe leiden dat je het rijbewijs sneller op zak hebt.

Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist op zijn gemak en ongedwongen aan de rijlessen begint.

Na een korte eerste uitleg van jouw instructeur gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van jouw instructeur! Na afloop zal de instructeur de verschillende lespakketten, welke Rijschool Xamen aanbiedt, met jou bespreken, Ook is er natuurlijk alle tijd en ruimte om ook eventueel jouw ouders te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

Ben je al helemaal enthousiast geworden en hebben jullie samen een leuke klik? Dan kun je je natuurlijk ook direct bij de instructeur inschrijven en direct een afspraak maken voor een vervolgrijles! Je houdt uiteraard altijd dezelfde rij-instructeur als waar je jouw proefles hebt gereden, dat spreekt voor zich!

Rijschool Xamen kan je overal ophalen; thuis, school, station….Wat jij wilt!

lees meer over de gratis proefles in onze algemene voorwaarden.

  Wat een fijne rijschool!De instructrice is super rustig, legt alles duidelijk en rustig uit en is het is altijd gezellig in de auto!Supper rijschool!
  Robijn Kanters
  Robijn Kanters
  18:49 02 Dec 23
  Wat een fijne rijschool!De instructrice is zo rustig en gefocussed op het rijden, ook in voor een gezellig en leuk praatje.Heel geduldig met dingen uitleggen en op elke manier dat jij nodig hebt zal ze meekijken.Al met al, top rijschool!
  giovanni van hoek
  giovanni van hoek
  09:43 27 Nov 23
  stan
  stan
  10:39 17 Nov 23
  super gezellig altijd en heeft veel geduld. vond het een leuke tijd en ben in 1 keer geslaagd!
  Sanne de Rooij
  Sanne de Rooij
  15:41 09 Nov 23
  Hele fijne rij-instructeur! Goede uitleg en hulp tijdens het rijden. Verder waren de lessen ook altijd erg gezellig!
  Kirsten Flinsenberg
  Kirsten Flinsenberg
  08:49 11 Sep 23
  Beste rijschool ever. Hier moet je zijn!! Echt een aanrader.Rijschool Xamen geeft je zelfvertrouwen een flinke boost en legt alles super goed uit. Mijn zoon kwam elke keer enthousiast terug en gaf aan hoe blij hij was met Ellie. Wij durven hem zo de auto mee te geven wetende dat Ellie hem goed heeft voorbereid en echt pas op heeft laten gaan als die alles goed beheerst. Je hebt een app waarbij ze alles bijhoudt wat de lesstof is die je gaat krijgen en wat aandachtspunten zijn en wat goed gaat benoemt ze ook naar je.Onze oudste zoon roept had ik Ellie ook maar gehad….dat tekent toch wel hoe Ellie de tweede zoon zo wist te motiveren stimuleren om het examen te halen. Nu op de weg… en ellie bedankt voor de jongste 2 komen we zeker terugJe bent los van een goede rijinstructrice ook nog eens een fijn mens in de omgang. Jayden heeft vaak om je gelachen en gaf aan dat je super leuk bent en ook streng wanneer t moest. Echt mega bedankt ik vertrouw mijn zoon toe aan de weg dankzij jou
  Ruben Belfor
  Ruben Belfor
  16:48 19 Aug 23
  Lize Van Randen
  Lize Van Randen
  07:42 10 Aug 23
  Rijschool Xamen,Rij instructrice Ellie is een topper! Ik ben in 1 keer geslaagd bij rijschool Xamen. Ellie is erg rustig en legt alles tot in de puntjes goed uit. Bij Ellie is het niet alleen lessen maar ook nog is super gezellig in de auto. Geen moment stilte en altijd lachen en brullen. Dit maakt het rijden ook leuk. Voor iedereen die opzoek is naar een uitstekende gezellige maar ook goede rijschool beveel ik deze zeker weten aan!!!
  brinno Bevers
  brinno Bevers
  10:56 04 Aug 23
  Quinty Wemmers
  Quinty Wemmers
  09:24 19 Jul 23
  Ik heb een super ervaring gehad bij Rijschool Xamen. Ellie stelt me erg op me gemak en is super lief. Het is ook altijd fijn en gezellig bij haar in de auto. Ook ben ik in een keer geslaagd, dus daar ben ik Ellie erg dankbaar voor.
  Robert Bouwman
  Robert Bouwman
  07:58 15 Jul 23
  Super fijne instructrice. Ze geeft je veel zelfvertrouwen en heeft veel geduld. Daarbij zijn de lessen altijd gezellig. Ook wordt je uitgedaagd om dingen zelf op te lossen, maar je krijgt ook hele fijne hulp.
  Sophie v/d Boogaart
  Sophie v/d Boogaart
  08:59 10 Jul 23
  Toplessen bij Ellie! Altijd gezellig in de auto en veel gelachen! Daarnaast heeft ze me ook heel veel geleerd en in een keer laten slagen!
  04 _
  04 _
  12:35 22 Jun 23
  In een keer me rijbewijs gehaald en hele fijne manier van lessen
  Jadenvdl 05
  Jadenvdl 05
  12:29 21 Jun 23
  Top lessen! Bedankt voor alles! In 1x geslaagd🥳🥳
  Noah Marquez
  Noah Marquez
  10:53 19 Jun 23
  Hele fijne rij lessen gehad waardoor ik alles in een keer kon halen!
  Koen
  Koen
  08:30 02 May 23
  Top Rijschool! Fijne instructrice en met veel vertrouwen mijn examen ingegaan en meteen geslaagd!😁
  Emma-Louise Van Schip
  Emma-Louise Van Schip
  13:52 01 May 23
  In 1x mijn rijexamen gehaald, mede dankzij de altijd even vriendelijke en gezellige rij-instructrice ! Waar nodig wijst ze je op een fijne, maar duidelijke manier je aandachtspunten aan. Ikzelf was bang voor het rijden in een auto en de rij-instructrice heeft mij hier hee erg meegeholpen!
  Sophia
  Sophia
  08:46 25 Apr 23
  Ik heb het super gezellig gehad met Ellie, en ze heeft mij uitstekend goed voorbereid op mijn praktijk examen
  Krijn Veldboer
  Krijn Veldboer
  09:10 20 Apr 23
  Ellie is heel goed in les geven. En het is altijd gezellig
  Alina Lammers
  Alina Lammers
  11:41 06 Apr 23
  Super fijne/gezellige lessen. Altijd positief en wil het beste voor je!
  Leroy Mikkers
  Leroy Mikkers
  08:58 03 Apr 23
  Erg fijne rijlessen, rijinstructrice is erg geduldig en gezellig!!! Ze denkt goed met je mee. Ik heb tijdens mijn rijlessen veel kunnen lachen en in 1x mijn rijexamen gehaald.
  Amy
  Amy
  14:33 21 Mar 23
  Heb echt top rijlessen achter de rug bij Ellie. Ze heeft me heel erg geholpen en me ook altijd gesteund als ik het even wat minder makkelijk had. Kijk echt met heel veel plezier terug op de lessen en op de gezellige gesprekken!!
  Lisa van Droffelaar
  Lisa van Droffelaar
  12:00 21 Mar 23
  Echt super blij dat ik deze rijschool heb gekozen kon me echt geen betere wensen! Iedereen in mijn omgeving raad ik haar ook echt aan.Na het feit dat ze super fijn les geeft, heb je bij Ellie zo een veilig gevoel in de auto en is het altijd gezellig. We hebben echt over alles gekletst en heel veel gelachen.
  Anisa Gammoun
  Anisa Gammoun
  16:23 02 Mar 23
  Xamen is een hele fijne rijschool. Ik voelde me meteen op mijn gemak na de proefles. Dat is daarna ook zo gebleven, Ellie neemt altijd de tijd voor je en kijkt goed naar waar je aan toe bent met het rijden. Hierdoor merkte ik dat ik snel grote stappen maakte en me zelfverzekerd voelde in de auto. Ik kan de rijschool aan iedereen aanraden!
  Jill Heinen
  Jill Heinen
  09:16 27 Feb 23
  Zeer fijne rijschool! Ellie is heel aardig en behulpzaam, staat altijd klaar voor haar studenten.Ik raad haar en haar rijschool aan iedereen aan!
  twan duijmelinck
  twan duijmelinck
  11:32 09 Feb 23
  Super lieve vrouw super goed geholpen en ben super blij met mijn rijbewijs. De beste rijschool.❤️
  Jordan Hensing
  Jordan Hensing
  12:38 09 Jan 23
  Fijne instructeur, kan je goed mee lachen geeft duidelijke instructies overall gewoon een fijne ervaring.
  Thom van der Vorst
  Thom van der Vorst
  09:35 14 Dec 22
  Vanaf het begin had ik al een goed gevoel over deze rijschool. Ik heb toen een proefles genomen en ik ben daarna niet meer verder gaan zoeken! Ellie is een hele fijne rij instructeur en helpt je tot het uiterste. Ik kan het voor iedereen aanraden. Ellie wil graag dat je slaagt. Daarnaast wil ze je ook op je gemak laten voelen.Heel erg bedankt! Nogmaals aan te raden! Ze is een doorpakker en houdt ook van gezelligheid. 🚘
  Maaike Verbakel
  Maaike Verbakel
  08:20 20 Oct 22
  Geslaagd dankzij hele fijne begeleiding rijschool Xamen, goede en fijne rijlessen. Door Ellie zat ik ontspannen in de auto. Ik raad deze rijschool zeker aan!!!
  Bo Derks
  Bo Derks
  15:11 12 Sep 22
  Jayden Belfor
  Jayden Belfor
  11:20 02 Aug 22
  Een hele fijne rijschool en altijd gezellig gehad! Zeker een aanrader! 😊
  PhuongVy Loc
  PhuongVy Loc
  08:25 01 Aug 22
  Super fijne lessen gehad!
  Lars Verberkt
  Lars Verberkt
  11:06 13 Jul 22
  Marijn Strijbosch
  Marijn Strijbosch
  11:18 15 Jun 22
  Mijn dochter heeft bij Ellie rijles gehad...Ze heeft echt een super fijne tijd gehad, Ellie is heel begrip vol legt alles goed uit en heeft veel geduld en humor...Een aanrader voor iedereen!!
  Bianca Van Bommel
  Bianca Van Bommel
  10:05 03 May 22
  Zeer fijne rijschool met een lieve en vakkundige rijinstructrice!
  Jack van Schip
  Jack van Schip
  12:33 02 May 22
  x._Minou _
  x._Minou _
  15:06 25 Apr 22
  R Veldboer
  R Veldboer
  13:17 28 Mar 22
  Marlinn Arts
  Marlinn Arts
  12:16 24 Mar 22
  Hele fijne rijschool! Lieve rij instructrice, geeft je goed zelfvertrouwen!
  Hilde vd Mortel
  Hilde vd Mortel
  10:11 19 Feb 22
  Zeer fijne rijschool! Je word heel fijn behandeld en er word goed mee gedacht je staat er niet alleen voor!!
  Sem Vdg
  Sem Vdg
  12:12 26 Jan 22
  Ik heb het altijd super leuk gehad tijdens de rijlessen en altijd op een super fijne manier gelest! Super gezellige en aardige vrouw 😊
  Michelle Van de voort
  Michelle Van de voort
  17:54 19 Jan 22
  Angelique Sleegers
  Angelique Sleegers
  17:34 01 Dec 21
  Het waren altijd hele fijne en gezellig lessen! Ellie is altijd heel lief en vrolijk en dat maakte de lesse zo fijn. Meteen voor de 1ste keer geslaagd met de goede hulp van ellie!
  Kailey Van den hoff
  Kailey Van den hoff
  11:14 24 Nov 21
  Echt een super goede rijschool met een hele leuke en lieve rij instructrice!, die je heel goed op je gemak kan stellen. En waar je heel veel en snel van leerd!
  Melanie Lintermans
  Melanie Lintermans
  11:41 15 Nov 21
  Super fijne rijschool!
  Isis Cornelissen
  Isis Cornelissen
  12:19 02 Nov 21
  Echt een toprijschool! Zeker aan te raden!! Was altijd heel gezellig in de lessen met Ellie! Ze geeft altijd goeie tips en heeft me in een keer weten te laten slagen!
  Stijn Derijck
  Stijn Derijck
  08:32 18 Oct 21
  Ellie is een super fijne instructrice, ze geeft persoonlijke aandacht en zorgt dat je je op je gemak voelt in de auto. Haar manier van lesgeven is goed en alles wordt helder uitgelegd en voorgedaan. Je krijgt niet alleen serieus les, maar het is ook altijd gezellig in de auto. Ellie werkt ook met een handige app om je rijlessen mee in te plannen. Ik ben blij dat ik bij Xamen mijn rijlessen heb gevolgd!
  Eline Peters
  Eline Peters
  11:02 07 Oct 21
  Deze rijschool is echt een aanrader! Ellie had altijd veel geduld en legde alles op een makkelijke manier uit. Daarnaast was het altijd gezellig tijdens de lessen.
  Mathusa Nagalingam
  Mathusa Nagalingam
  05:18 04 Oct 21
  Een hele fijne en gezellig ervaring gehad!! Elke dag was een feest in de auto en hielp ze tegelijkertijd ook goed. Een echte aanrader!
  Erwin Smulders
  Erwin Smulders
  07:22 28 Sep 21
  Super fijne lessen gehad, altijd gezellig bij Ellie in de auto😊 zeker een aanrader!!!!
  Inge, Joni en Megan
  Inge, Joni en Megan
  12:07 21 Sep 21
  Sem De rooij
  Sem De rooij
  09:43 19 Aug 21
  Dikke aanrader deze rijschool! Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de lessen, en alles wordt op je eigen tempo aangepast!De instructrice heeft geduld, en geeft vertrouwen in jezelf.
  Melanie van Duppen
  Melanie van Duppen
  10:27 09 Aug 21
  Super fijn en gezellig gehad in de auto met Ellie. Ze geeft goede tips en blijft altijd rustig! ❤️
  Esperanza Killay
  Esperanza Killay
  12:26 23 Jul 21
  Ik heb super fijne, leuke en leerzame lessen gehad met dank aan de liefste en leukste rij instructrice van Nederland! Ik heb alle bekende om mij heen zonder rijbewijs al naar Xamen gestuurd!🚘
  Floor de Rooij
  Floor de Rooij
  18:30 30 Jun 21
  Romy Verhagen
  Romy Verhagen
  12:10 26 Jun 21
  Hele fijne rijschool, heeft super veel geduld en is ook heel gezellig! Zeker een aanrader!
  Lindsay Van De Voort
  Lindsay Van De Voort
  11:07 21 Jun 21
  Lynn Luijben
  Lynn Luijben
  17:23 05 Jun 21
  Raechel Vermulst
  Raechel Vermulst
  19:47 03 Jun 21
  Super fijne rij instructrice!
  Suuz van Tilburg
  Suuz van Tilburg
  08:12 01 Jun 21
  Altijd fijne lessen gehad met deze instructeur! Ik werd goed op me gemakt gesteld!
  Stan
  Stan
  09:09 31 May 21
  Super leerzame en leuke lessen! In 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader!
  Kimberly van den Broek
  Kimberly van den Broek
  10:26 26 May 21
  Super leuke en gezellige instructrice! Ze legt heel erg goed uit, is geduldig en je kan van alles vragen. Ze vindt het juist ook belangrijk als je fouten maakt want dan leer je ook wat van!
  D
  D
  18:02 04 May 21
  Bo Brakels
  Bo Brakels
  09:15 04 May 21
  Altijd super fijne lessen gehad!
  Jesslynn Tjong A Tjoe
  Jesslynn Tjong A Tjoe
  18:09 14 Apr 21
  Maurice Plasman
  Maurice Plasman
  19:33 12 Apr 21
  Bas Vogels
  Bas Vogels
  11:24 16 Mar 21
  Ik heb altijd met super veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Ellie. Ze is altijd eerlijk tegen je, als je goed bezig bent krijg je het te horen, maar ook zeker als het fout gaat. Wat ik erg fijn vond is dat ze me altijd eerst zelf naar de oplossing liet zoeken voor ze me ging helpen, waar ik uiteindelijk het snelt van leerde, ook al was dit soms ff stressen. Al met al een hele fijne rijschool met een gezellige instructrice die altijd het uiterste uit je probeert te halen!
  Tim Derijck
  Tim Derijck
  23:49 12 Mar 21
  Ellie heeft me super goed geholpen waardoor ik zelfs na bijna 3 maanden niet lessen, in een keer geslaagd ben!! Ik ben super blij dat ik voor rijschool Xamen gekozen heb het was super gezellig, maar ook heel erg leerzaam! Ik raad het echt aan, top rijschool! 🥳
  Kyra Spierings
  Kyra Spierings
  14:50 08 Mar 21
  Een super fijne rijschool. Altijd gezellig, goede lessen met zeer duidelijk uitleg.
  Vitor Emanuel
  Vitor Emanuel
  14:05 16 Dec 20
  Hele fijne lessen gehad!Ellie heeft veel geduld en daarom gaat het altijd lekker vlot!Veel gekletst en gezellig gehad, waardoor het rijden ook altijd leuk was!Top rijschool!!
  antwoman
  antwoman
  10:51 02 Dec 20
  Wat een fijne rijschool! Ik zou het aan iedereen aanraden om bij Xamen te lessen. Duidelijke uitleg en gezellige lessen gehad met Ellie en heel veel geleerd. Nu kan ik zelfverzekerd de weg op, heel erg bedankt!!
  Isa B
  Isa B
  14:14 28 Nov 20
  Wat een fijne rijschool! Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens alle lessen! Ik had me geen betere instructrice kunnen wensen. Bedankt voor de gezelligheid, geduld en het vertrouwen! 😘Aanraderrrr!
  Anne Stiphout
  Anne Stiphout
  08:33 28 Nov 20
  Wat een leuke tijd heb ik gehad tijdens het lessen, echt een avontuur. Van af de eerste rijles voelde ik me al op mijn gemak.Het ging niet altijd perfect maar je bleef mij toch de moed inspreken dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd. Ik heb hem gewoon gehaald, mijn rijbewijs! 🎉Heel erg bedankt voor alle wijsheid, geduld en gezelligheid.Groetjes Michaël 🙋🏽‍♂️🚗💨
  Michaël Chazan
  Michaël Chazan
  13:06 25 Nov 20
  Hanneke van Bokhoven
  Hanneke van Bokhoven
  11:44 17 Nov 20
  Esmee Beer
  Esmee Beer
  09:30 16 Nov 20
  Mijn zoon is doof en is dankzij XAMEN rijschool vandaag geslaagd in een keer !!!Van te voren heb ik een paar rijscholen gebeld en ook de rijschool van ANWB maar ik was echt teleurgesteld dat ze niet wilde rijlessen omdat mij zoon doof is.Uiteindelijk Xamen autorijschool gebeld en uitgelegd over mijn zoon en gelukkig wou Ellie er alles aan doen om toch te proberen met handen, voeten , foto’s en schrijven ....Ellie hartstikke bedankt!Vanuit mij verdien je 10 sterren.
  B Shala
  B Shala
  09:25 08 Oct 20
  Ik heb de rijlessen altijd heel erg fijn gevonden. Vlak voor het praktijk examen kans gekregen om extra lessen, wat mij een stuk geruststelling gaf! Super!
  julia & merel
  julia & merel
  08:56 28 Sep 20
  Vandaag in een keer geslaagd , echt de leukste en de beste rij-instructriceVeel geleerd en gelachen en altijd met plezier rijles gehadik raad deze rijschool zeker aan!!!!
  Gregory Rosheuvel
  Gregory Rosheuvel
  08:32 31 Aug 20
  Super tevreden over de manier van lesgeven. Ellie heeft me stap voor stap alles geleerd wat ik moest weten en ze heeft me goed voorbereid op mijn rijexamen. Met dank aan Ellie ben ik gelijk de 1e keer geslaagd.
  Bram Van Eemeren
  Bram Van Eemeren
  07:49 31 Jul 20
  DannyKuhh14
  DannyKuhh14
  10:29 22 Jul 20
  Super rijschool! Altijd gezellig, goede lessen!
  chayenne mastbroek
  chayenne mastbroek
  10:42 08 Jul 20
  Alles in 1x gehaald door door de goede rijlessen van rijschool Xamen!
  melissa rautenberger
  melissa rautenberger
  10:51 20 Jun 20
  Super rijschool.
  Jennifer Leenen
  Jennifer Leenen
  07:41 16 Jun 20
  Salah Omari
  Salah Omari
  21:11 10 Jun 20
  Ellie heeft veel geduld, legt dingen goed uit en zorgt dat je optimaal bent voorbereid op je examen. Een schone auto en gezellige lessen. Kortom, helemaal top!
  Siem Deckers
  Siem Deckers
  12:18 10 Jun 20
  Hele fijne rijschool met top uitleg! Hele goeie auto met alles erop en eraan. Ook heel fijn dat er tussen de lessen kort maar krachtige filmpjes worden laten zien met de verrichtingen die je kort daarna gaat uitvoeren.
  Julius van de Griend
  Julius van de Griend
  16:50 28 Apr 20
  Yess!! In een keer geslaagd!💪🏽😄Rijschool Xamen raad ik iedereen aan...Je krijgt veel aandacht en alles word goed uitgelegd.Ellie heeft een hele warme persoonlijkheid en laat je op je gemak voelen in de auto. Kortom: de beste rijschool van Helmond!
  Max Chazan
  Max Chazan
  13:39 29 Jan 20
  De beste rijschool🥇 van Helmond met de beste instructrice... niet alleen qua lesgeven maar ook als mens. Max is in 1 keer geslaagd, mede dankzij jou geweldige lessen. Dankjewel Ellie🙌🏻
  Olly K
  Olly K
  10:45 29 Jan 20
  Saartje Matheij
  Saartje Matheij
  12:15 20 Jan 20
  Super fijne rijschool, altijd met plezier gelest. Denkt goed met je mee en het voelt super vertrouwd! In 1 keer geslaagd dankzij deze rijschool!
  Lyonne De Groot
  Lyonne De Groot
  21:06 12 Dec 19
  Het is heel fijn om als vrouw autorijles te krijgen van een vrouw. We weten van elkaar hoe we leren. Heel veel succes Ellie, ik zal je aanbevelen!
  Rita Bevers
  Rita Bevers
  13:05 30 Nov 19
  De rij-instructeur is TOP, ze kijkt per persoon wat die nodig heeft en anticipeert daarop. Heel fijn, dat voelt snel vertrouwt.Aanbeveling!!
  R J
  R J
  13:03 30 Nov 19
  Super rijschool! Super fijne instructrice, hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad en super snel mijn rijbewijs gehaald! TOP!! Aanrader
  Chalissa Van Lieshout
  Chalissa Van Lieshout
  18:44 27 Nov 19
  Hartelijk dank voor alle inspanningen die je hebt gedaan om Mitchell optimaal voor te bereiden voor het rij-examen. Hij heeft een geweldige tijd met je gehad en is mede dankzij jou expertise en personaliteit voor de 1e keer geslaagd!! Veel succes verder met je rijschool en we zullen je zeker aanprijzen.
  Martin Sleegers
  Martin Sleegers
  10:47 11 Nov 19
  Roxy Jager
  Roxy Jager
  21:03 15 Sep 19
  Mien Vanzeeland
  Mien Vanzeeland
  20:07 25 May 19
  Gezellige rij-instructrice waar je ook nog is veel en goed van leert!
  Bram Jilesen
  Bram Jilesen
  06:59 26 Apr 19
  Een fijne rijschool met duidelijke uitleg en een auto met alle laatste snufjes:))
  Henry Bevers
  Henry Bevers
  11:12 18 Apr 19
  js_loader

  Deze website gebruikt cookies Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.